Códigos postales disponibles para la compra online.

Portes GRATIS: faltan 60€

Tienda de alimentación
PIENSA COMO COMES, COME COMO PIENSAS

Portes GRATIS: faltan 60€

Nectarina amarilla I

20014
 • 20014
zoom outAMPLIAR20014
Precio al kilo

Test

Todo

ProductesEstiu

pinterest

Precio aprox. ud.
*Pes aprox unitat:

  Pell fina, vermellosa i sense vellut. Textura: polpa groga, sucosa i cruixent, molt ferma. Sabor: molt dolç i aromàtic, més intens que el préssec. Es pot menjar amb pell. És una fruita excel·lent per consumir al natural. Ús culinari: es pot servir amb macedònies, amb batuts, còctels, smoothie. Cultivem donant als nostres arbres poc regadiu i poc adob per reduir-ne considerablement la producció, cosa que assegura molts més sucres i nutrients als nostres fruits. En seleccionem les varietats i els millors territoris de cultiu, juntament amb la climatologia, per aconseguir-ne la màxima qualitat.

  *AVISO SOBRE LA INFORMACIÓN NUTRICIONAL

  La información sobre la composición de los productos (ingredientes) así como la información nutricional de los mismos que aparece en esta web puede ser modificada por los fabricantes, por lo que Casa Ametller S.L. no se hace responsable de las diferencias que puedan producirse respecto de la información que figure físicamente declarada en el propio producto.

  Por tanto, te recomendamos que leas siempre detenidamente las etiquetas, advertencias e instrucciones del embalaje del producto antes de utilizarlo o consumirlo, ya que podrás encontrar información más detallada y actualizada sobre el mismo.

  Añadir